Startpagina

Startpagina
Wie wij zijn Offerte aanvraag Politie keurmerk Kunststof kozijnen Aluminium Kozijnen Hardhout Kozijnen Openslaande deuren Schuifpuien Voordelen kunststof Kozijnen Contact

Aluminium Kozijnen

Een aluminium kozijn van Timmerbedrijf RUMI staat garant voor een kwalitatief kozijn dat toepasbaar is in iedere type bouwstijl. Door de eindeloze mogelijkheden in profielkeuzes en de zeer slanke designs is een aluminium kozijn een waar genot om naar te kijken. Het isolerende en het onderhoudsvriendelijke karakter van het materiaal zorgen ervoor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken om het onderhoud van uw woning. Daarbij horen hoge stookkosten tot de verleden tijd. Aluminium is een zeer duurzaam materiaal dat door zijn robuustheid een lange technische levensduur heeft. Na de gebruiksduur kan het product zeer milieuvriendelijk hergebruikt worden. Een aluminium kozijn is hierdoor een investering voor het leven.

Het oog wil ook wat
Een belangrijke eigenschap van aluminium is het feit dat het zeer makkelijk en milieuvriendelijk te bewerken is. Doordat het bij lage temperatuur al smelt en er verschillende bewerkingstoepassingen zijn, is het mogelijk het aluminium kozijn in eindeloos veel designs op maat te maken. Een aluminium kozijn van Timmerbedrijf RUMI wordt op maat gemaakt en volledig aangepast op uw wensen. Of u nu gaat voor een sierlijk design of een zeer slank uiterlijk, met aluminium is het allemaal mogelijk. Een groot voordeel van aluminium is dat de kozijnprofielen zeer slank gemaakt kunnen worden. Dus houdt u van veel raamoppervlak met zo min mogelijk omlijsting eromheen, dan is het aluminium kozijn een perfecte oplossing voor u. Het aluminium kozijn is leverbaar in alle RAL kleuren. Dus er zit altijd iets tussen dat past bij uw woonwensen.

Onderhoud behoort tot het verleden
Door de robuustheid en weerbestendigheid van het aluminium kozijn behoort onderhoud tot het verleden. Zodra u één van de vele RAL kleuren gekozen heeft, wordt de kleur er op hoge temperatuur opgebakken. Dit zorgt voor een hoge kleurvastheid waardoor u altijd een perfect gekleurd kozijn heeft zonder er ook maar enig onderhoud aan te hoeven plegen. Afdoen met een natte doek en schoonmaken moet natuurlijk wel gebeuren.

Verlaag uw energiekosten
Door het ingenieuze meerkamer systeem van het aluminium kozijn isoleert het kozijn zeer goed. De opbouw uit verschillende luchtkamers zorgt voor een goede thermische onderbreking waardoor de kou beter buiten blijft. Kiest u echter voor de best denkbare isolatiewaarde dan wordt een kunststof kozijn geadviseerd.

Voor een betere wereld
Een aluminium kozijn zit door zijn robuuste karakter een leven lang in uw woning. Na de gebruiksduur kan het product zeer milieuvriendelijk worden gerecycled. Ook schilderen is niet meer nodig waardoor de schadelijke afbreking van verf tot het verleden behoort. De isolerende werking zorgt tevens voor minder CO2 uitstoot. Duurzaamheid op alle vlakken, een kozijn voor de toekomst.