Startpagina

Startpagina
Wie wij zijn Offerte aanvraag Politie keurmerk Kunststof kozijnen Aluminium Kozijnen Hardhout Kozijnen Openslaande deuren Schuifpuien Voordelen kunststof Kozijnen Contact

Kunststof kozijnen

Bij de keuze voor nieuwe kozijnen maakt u een keuze die invloed heeft op vele factoren in uw leefomgeving. De kozijnen bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning maar hebben ook een grote invloed op uw wooncomfort. Om er zorg voor te dragen dat u een keuze maakt waar u nog een leven lang plezier van heeft, is het belangrijk om te weten wat een kunststof kozijn van Timmerbedrijf en Afbouwbedrijf RUMI voor uw wooncomfort kan betekenen.

Vriendelijk in onderhoud
Door de kleurechtheid en de slijtagevastheid is een levenslange uitstraling gegarandeerd. U hoeft dus nooit meer tijd en geld te investeren in het onderhoud van uw kozijnen.

Zuinig met energie
De ingenieuze thermische onderbrekingen in combinatie met het standaard HR++ glas zorgen voor een optimale isolatie. Zo zit u er gegarandeerd warmpjes bij en bespaart u flink op uw energierekening.

Ongekende inbraakveiligheid
De kozijnen van Timmerbedrijf RUMI kunnen worden voorzien van een gepatenteerd inbraakveiligheid systeem dat maar liefst 10 minuten inbraakvertraging oplevert.

Authentiek tot in detail
Door de houtnerfstructuur en de traditionele stompe hoekverbinding is uw kozijn niet te onderscheiden van authentiek hout én profiteert u van de vele voordelen dat een kunststof kozijn met zich mee brengt.

Een duurzaam product
Door de milieuvriendelijke productie, lange technische levensduur en mogelijkheid tot recyclen is een kunststof kozijn van Timmerbedrijf RUMI zeer duurzaam en dus een investering voor de toekomst.

Als gegoten in uw woning
Doordat uitsluitend maatwerk wordt geleverd, is het mogelijk iedere woonwens in realiteit te veranderen. De kozijnen worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt, zodat ze als gegoten in uw woning zitten.