Startpagina

Startpagina
Wie wij zijn Offerte aanvraag Politie keurmerk Kunststof kozijnen Aluminium Kozijnen Hardhout Kozijnen Openslaande deuren Schuifpuien Voordelen kunststof Kozijnen Contact

Voordelen kunststof Kozijnen

Nooit meer schilderen
Het schilderen van kozijnen is een kostbare en tijdrovende aangelegenheid. Met kunststof kozijnen is dit allemaal verleden tijd. Door de kleurechtheid en de slijtagevastheid van het product is een levenslange uitstraling gegarandeerd. U hoeft dus nooit meer tijd en geld te investeren in het onderhoud van uw kozijnen. Wist u dat dit op jaarbasis al snel 800 euro aan besparing oplevert? Zo houdt u tijd en geld over om te genieten van de andere mooie dingen in en buiten uw huis.

Alleen genodigden komen binnen
Uw huis staat symbool voor geborgenheid, warmte en veiligheid. Een plek waar u volledig uzelf kunt zijn. Een gevoel van onveiligheid kan dit wooncomfort aantasten. Daarom is het belangrijk er zeker van te zijn dat alleen genodigden binnen komen. De kozijnen van Timmerbedrijf RUMI kunnen worden voorzien van een gepatenteerd inbraakveiligheid systeem dat maar liefst 10 minuten inbraakvertraging oplevert. Ook via het glas binnen komen is geen optie. U heeft namelijk ook de mogelijkheid de kozijnen te voorzien van speciaal veiligheidsglas waarbij 30 tot 40 keer met een zware bijl op het raam geslagen moet worden om enigszins resultaat te hebben.

Verlaag uw energierekening
Wist u dat in 40% van de gevallen warmteverlies voor rekening van verouderde kozijnen komt? De kunststof kozijnen van Timmerbedrijf RUMI zijn opgebouwd uit verschillende luchtkamers waardoor er diverse thermische onderbrekingen ontstaan. Samen met de standaard HR++ beglazing leidt dit tot een optimale warmte isolatie. Zo geniet u in de winter van een behaaglijke warmte in huis en houdt u uw woning heerlijk koel in de zomer. Naast een verhoging van het wooncomfort zorgt een verbeterde isolatie voor een flinke kostenverlaging als het om uw energierekening gaat.

Tijd voor duurzaamheid
CO2 uitstoot en duurzaamheid hebben nog nooit zoveel aandacht in het nieuws gekregen als op de dag van vandaag. Ook bij Timmerbedrijf RUMI staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Op vele vlakken draagt het Timmerbedrijf RUMI kozijn bij aan deze duurzaamheid. Het begint al bij het productieproces waarbij het water dat gebruikt wordt, gerecycled wordt en de reststukken die overblijven omgevormd worden tot nieuwe profielen. Hiervan kunnen weer volwaardige kozijnen gemaakt worden. Eenmaal in de woning zorgt de optimale isolatie voor een verlaging van de CO2 uitstoot. Doordat geen bomen gekapt worden, wordt de CO2 uitstoot nogmaals gunstig beïnvloedt. Tot slot zorgt het onderhoudsvriendelijke aspect ervoor dat u nooit meer hoeft te schilderen waardoor het gebruik van chemische stoffen sterk beperkt wordt.

Precies zoals u het wilt
Ieder mens is anders, geen woonwens is te vergelijken en ieder huis is uniek. Dat realiseren we onszelf maar al te goed en daarom is bij Timmerbedrijf RUMI geen kozijn hetzelfde. Doordat uitsluitend maatwerk geleverd wordt, is het mogelijk iedere woonwens in realiteit te veranderen. De kozijnen worden op de millimeter nauwkeurig gemaakt, zodat ze als gegoten in uw woning zitten. Bij Timmerbedrijf RUMI heeft u de keuze uit uiteenlopende profielen die variëren in uitstraling van zeer klassiek tot uiterst modern. Om het volledig naar uw smaak in te richten heeft u legio aan mogelijkheden wat accessoires betreft. Stel uw eigen kozijn samen en sta versteld van wat er allemaal mogelijk is.

De tijd ver vooruit
De ontwikkeling op het gebied van woningisolatie heeft alles behalve stil gestaan. Ooit begonnen met enkele beglazing en inmiddels al doorontwikkeld naar HR++ beglazing. De nieuwste generatie ramen is zelfs voorzien van driedubbel glas wat leidt tot een nog betere isolatie. Niet alleen de techniek wordt hierin verder ontwikkeld, ook het gewicht van de ramen blijft op deze manier toenemen. Standaard HR++ beglazing weegt 30 kg/m2. De ongekende krachten die dan op het hang en sluitwerk uitgeoefend worden, kunnen problemen veroorzaken. De kozijnen kunnen dit echter moeiteloos aan. De speciale gepatenteerde schanieren zijn zelfs zo ver doorontwikkeld dat zij orkaanproef zijn getest en ongekende krachten aankunnen.

Geen concessies meer
U bent overtuigd van alle voordelen die een kunststof kozijn van Timmerbedrijf RUMI met zich meebrengt. U vindt het echter lastig om over te stappen naar kunststof omdat u geen afscheid kunt nemen van de traditionele uitstraling van hout. Vanaf nu hoeft u geen keuze meer te maken tussen uitstraling of technische voordelen. Door middel van een natuurgetrouwe houtnerfstructuur is het kunststof kozijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van hout. Er bestaat zelfs de mogelijkheid patronen te kiezen die niet onder doen voor onbewerkt hout. De stompe hoekverbinding die sinds kort leverbaar is, doet tevens denken aan de traditionele houtbouw waardoor geen concessies meer gedaan hoeven te worden aan de uitstraling van uw woning. U profiteert van alle voordelen van kunststof en geniet van de charme van uw elegante kozijn.

Begin nu met geld verdienen
Geld verdienen met de aanschaf van kunststof kozijnen? Het klinkt misschien gek maar niets is minder waar. Door de voordelige eigenschappen van de kunststof kozijnen bespaart u op diverse vlakken. Omdat u nooit meer hoeft te schilderen, bespaart u al snel 800 Euro op jaarbasis. De isolerende eigenschappen van de kozijnen zorgen ervoor dat u op jaarbasis minder energie verbruikt wat bij een gemiddeld huishouden 400 euro op jaarbasis oplevert. Dit levert tezamen een besparing van 1200 Euro op jaarbasis op.